Seneste artikler - et hurtigt overblik

Lalandia udvider med kæmpe Aqua Splash Playground

Torsdag d. 26. marts slår Lalandia i Rødby dørene op til årets bedste badenyhed. Her indvies den kæmpestore vandlegeplads, Aqua Splash Playground, og alle med hang til vand, leg og fart kan se frem til masser af sjove badestunder.

Administrerende direktør i Lalandia, Jan Harrit, glæder sig til at byde alle velkommen i de nye faciliteter.

-Vi har længe haft et ønske om at kunne tilbyde vores gæster et område i Aquadome, hvor leg og sjove vandaktiviteter er i fokus. Det får vi nu med vores Aqua Splash Playground, hvor en lang række aktiviteter vil indbyde til timevis af leg. Der vil være vandkanoner og masser af overraskelser, eksempelvis når den store vandspand øverst oppe, pludselig tipper sine mange liter vand ned over dem, der ”tør” at stå neden under, siger Jan Harrit og fortsætter:

-Aqua Splash Playground har været en stor investering, og håbet er naturligvis, at den vil være med til at fastholde vores stærke position i branchen. Ud over de mange sjove vandaktiviteter vil udvidelsen også byde på helt nye vandrutsjebaner. ”Black Hole” hedder den længste, og der er garanteret fart og sus i maven hele vejen ned af de 71 meter vandrutsjebanen måler. To Bodyslide-vandrutsjebaner på henholdsvis 69 og 47 meter vil også give masser af fart og sjove timer, mens der ligeledes er tænkt på familiens mindste, der i roligt tempo kan prøve kræfter med to mindre rutsjebaner, slutter Jan Harrit.