Seneste artikler - et hurtigt overblik

Aalborg Zoo*

Midt i den nordjyske hovedstad finder man Aalborg Zoo, som byder blandt andet på et helt nyt og spændende rovdyranlæg. Man finder både tigre og løver i den zoologiske have.

Næsten 1400 dyr fordelt på ca 140 forskellige dyrearter heriblandt også de afrikanske elefanter, som det eneste sted i Danmark giver et storslående mulighed for at få en masse oplevelser med hjem.

Websideaalborgzoo.dk (åbner i nyt vindue) 

Entre: Voksne/Børn   varierede se stedet webside - (opgivet sommeren 2012) Gode rabatmuligheder ved køb af årskort - også til andre attraktioner

Stedet er medlem af organisationen TopAttraktioner.

Top Attraktioner er en sammenslutning bestående af 19 af de største og bedste attraktioner i Danmark. Top Attraktioner har tilsammen hvert år over 5 millioner glade gæster - det forpligter!

Hvad byder Top Attraktioner på? 
Der er alt fra kriller i maven, gys, grin, dyr, vandpjaskeri, kultur, traditioner, historier og naturvidenskab samt ikke mindst masser af sjov og gode oplevelser for store og små.

Du kan gå på opdagelse i dine forfædres fodspor i gamle landsbymiljøer, bymiljøer, et slot eller på Danmarks eneste fregat. Skal børnene slippes løs på hoppepuder og i store rutchebaner - så vælg trygt et af vores sommerlande eller tivoli. Det er også hos os du finder Jylland og Fyns største Zoo's og dyreparker med zebraer, gorillaer, krokodiller, elefanter, geparder, isbjørne og slanger – sågar en regnskov kan vi byde på. Eller var det noget med Jyllands største akvarier med hajer, sæler eller stimefisk? Hos Danfoss Universe kan også tilbyde Danmarks største blomsterpark, vikingeskibe fra 1000-tallet eller hvad med at prøve at køre på en Segway?

Mere i denne kategori: « Blåvand zoo* FARMFUN »