Bloggen

Togvejen Nibøl – Westerland, Sylt

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

Har du nogensinde prøvet at køre på et tog? Hvis nej, så skulle tage en tur med Niebøll – Westerland ekspressen. Når du har betalt for turen, så bliver du ledt hen til lang række, hvor du skal vente med din bil til at kunne køre op på togstammen. Der står en mand og fordeler om man skal være nede eller oppe på de to etager togstammen har. Vi kom med vores bil ovenpå, hvor vi skulle køre ind langs den lange række af togvogne.

Bare det at skulle ind og ud på selve togstammen er en oplevelse i sig selv, hvis man ikke har prøvet dette før. Det går nemt og let.

Det er en helt mærkelig oplevelse at være deroppe, og når toget kører. Vi havde en sjov følelse når vi passerede overgange, hvor det var meget mærkeligt at sidde så højt oppe og se på bilerne der holdt nede på vejen.

Det runger noget i bilen når toget kører, så man skal være søstærk for at kunne sidde i ens bil når ekspressen rumler igennem landskabet.

Togvejen er den eneste mulighed hvis man kommer fra Tysklandsiden for at kunne komme til øen Sylt i Vadehavet.

Oplevelse: 5 af 6 stjerner

Handicapforhold: 3 af 6 stjerner – der er ingen handicaptoilet, men handicappede kan ligesom alle andre sidde i bilen under overfarten.

Social & newsletter

Search