Bloggen

Legoland Castello grand opening

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Stort flot åbningsshow med festfyrværkeri

På Legolands facebookside havde man haft en større fankonkurrence igang, hvor man havde fundet 100 familier, som kunne være med til åbningen af det store nye hotel, som udvider kapaciteten med 142 værelser.

Herudover var pressen også inviteret til at overvære åbningen af hotel, som skete fredag den 29. marts 2019 kl 1930.

Foruden de mange heldige familier og pressen var der også mange lokale borgere, som var mødt op for at se åbningsshowet, hvor der både var ildslugere, ridere på heste og andre optrædende folk. I tiden til at showet startede var ildslugerne rundt om på den nyanlagte plads, så gæsterne kunne se deres optræden på nært hold. 

Forventningsglæden var stor hos de fremmødte gæster, der skulle som de første overnatte på hotellet

Hos de godt 100 familier og pressen var der derfor store smil på læberne hos de børn og voksne, som fredag aften var blandt de allerførste til at overnatte på det helt nye LEGOLAND® Castle Hotel. Det nye hotel, der er tematiseret som et ægte LEGO® slot, åbnede med et brag af et festfyrværkeri, inden de første gæster fik lov til at komme ind i det nye hotel, der er opdelt i to store huse.

"Det er helt fantastisk, at vi endelig har åbnet vores nye hotel. Vi har glædet os rigtig meget til at byde de første gæster velkomne i dag, og så var det bare rigtig dejligt at se børnenes reaktioner, da de ankom til hotellet og gik på opdagelse i et slot fyldt med eventyrstemning og LEGO magi" sagde Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Forinden havde ildkastere underholdt de mange børn og voksne der ventede på at se showet og så komme ind og se de nye værelser og det nye hotel.

"Det er en rigtig stor dag i LEGOLAND. Når vi i dag kan åbne dørene til vores helt nye hotel, så er det kulminationen på fire års intensivt arbejde, og det skal naturligvis fejres med et brag af en åbningsfest, og det må man sige, at vi har fået stablet på benene her i aften" fortæller Christian Woller i en udsendt pressemeddelelse fra Legoland. Vores testanmelderdreng vi havde med, bemærker at det var et rigtigt flot fyrværkerishow, som han nød rigtig meget.

 

Handicapvenligt Legoland hotel

Det nye Castle hotel er generelt godt indrettet handicapmæssigt både i de fælles arealer og på værelserne, hvor der sagtens kan benyttes af dårligt gående og kørestolsbrugere. Toilet og badeværelse har hellere ikke hindringer som vi har set dem. Dog glatte gulvfliserog der mangler en skammel. Positivt at der er indrettet med handicapbøjler ved toilettet.

Generelt er det nye Legoland castle godt indrettet i forhold til det gamle hotel Legoland.  Dog kunne man ønske lidt mere indendørs legeområder som der er på det gamle hotel Legoland.

Castle hotellet er flot indrettet med printet interiør på alle vægge i knight teamet, hvilket er meget spændende for børn og barnlige sjæle.

Deres udsendte bemærkede blandt andet at det er faste gulve overalt i Castle hotellet, ligesom der er støttestativ ved toilettet og mulighed for at komme rundt med kørestol. 

Store forventninger

Det nye Castle Hotel er LEGOLAND Billunds største investering til dato på 200 mio. kroner, og med de 142 nye værelser kommer LEGOLAND op på at have 365 LEGO tematiserede hotelværelser.

" Vi har meget store forventninger til vores nye hotel. Det er et helt ekstraordinært byggeri, og jeg vil gå så langt som til at sige, at det er Danmarks mest gennemførte hotel for børnefamilier" slutter Christian Woller.

Lørdag formiddag kl. 10.00 slår LEGOLAND også porten op til en ny sæson, som udover det nye hotel byder på et spændende riddershow – Battle of the Brick, som kan opleves fra 4. maj til 17. august.

Hyggelig restaurant til børnefamilier.

På Legoland Castle hotellet er der også indrettet en hyggelig restaurant, hvor der om aften er en god buffet med fisk, pizza og varme retter så der er noget for alle.

Eneste bemærkning vi har til denne er at der endnu ikke er indrettet lidt afskærmning til familier, hvor der er personer so har behov for at sidde lidt afsides. Vores børn havde lidt besvær med at bruge kniven til at skære schnitlerne over, da det kræver nogle fingrekræfter at bruge kniven til dette. Men mon ikke dette bliver løst med at der kommer nogle steakknive og det støjskærm også bliver løst.

Ligeledes er der en god og varieret morgenbuffet med nybagte boller, frisklavet varme retter som blødkogte æg, spejlæg, røræg, stegt bacon, små pølser og meget mere. Noget man skal opleve vil vi anbefale

Ligesom på Hotel Legoland så er der også mulighed for at børnene kan deltage i to konkurrencer, hvor de så har chancen for at vinde en æske med Lego. Vi kan kun opfordre til, at man går igang med disse to konkurrencer. I den ene skal man ud på legepladsen som man finder mellem de to legoland hoteller for at finde svar på et par af de spørsgmål der skal bruges i den ene af de to konkurrencer. I den anden udfordres børnenes kreativitet, hvor de skal bygge udfra et bestemt tema. I marts måned var det "byg en Ninja"

Der var så mange ting som børnene ville se så de var ikke klar til at sove lige med det samme og først omkring midnat var de klar til at hoppe i seng

Lille video med klip fra åbnningen af Legoland Castle hotellet

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search