Bloggen

Broen Shopping snyder børnene

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Oplevelse: 3 af 6 stjerner
Handicapforhold: 3 af 6 stjerner

Broen Shopping i Esbjerg reklamerer i deres butikcenter med at man kan gå gaveregn og fede rabatter, hvor det er sommerferiesjov for alle børn. 

For at man kan få del i dette skal man købe et hæfte til 50 kr. 

Mange må gå forgæves
Trods at kampagnen varer fra 28. juni til 11. august så var det allerede den 15. juli udsolgt - altså 4 uger før kampagneslut.

Redaktionens testbarn nåede lige at få det allersidste hæfte, og var ivrig i at komme rundt i centret, som har nogle få steder informationstavler, men disse kan kørestolsbrugere ikke benytte da de er for højtplaceret til at kunne benyttes fra en kørestol.

Der snydes med gaverne til børnene

Mens testbørnene var rundt for at se hvad de fik at sjove gaver, så følte de sig godt snydt af både butikerne hos Frellsen og Kvickly's brødcoorperativet. 

Begge steder havde angivet at de ville få hhv 4 chokoladefrøer og 4 pølsehorn. Men skuffelsen var stor, da det viste sig kun at være en enkelt chokoladefrø og 1 pølsehorn der blev udleveret. 

Vi finder det ikke rigtigt at narre børn med at vise at de får mere end hvad de reelt har fået i denne kampagne som Broen Shopping har gennemført.

Blandt de gaver som blev modtaget fra det farveblyanter fra Name It som vakte mest glæde hos testpigerne. 

En del af gaverne var iøvrigt bundet op på at man skulle tilkøbe ekstra ting for at denne annonceret gave blev udløst. 

På vejen hjem var den ene af testpigerne meget ked af det, og kunne ikke forstå med sin autisme at det der stod på fotoet i hæftet ikke var det relle der blev udleveret.

Det er en ommer BROEN Shopping.