Mad & Sove

Luksuscamping med Eurocamp - Den børnevenlige familieferie

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Luksuscamping med Eurocamp - Den børnevenlige familieferie

Leder du efter en kanon familieferie? Så har du fundet den nu! Det er luksuscamping, det er børnevenlig familieferie, det er med Eurocamp - og det bliver bare ikke nemmere og bedre!

Eurocamp tilbyder luksuscampingferier i fuldtudstyrede campingboliger på mere end 160 af de bedste campingpladser i Europa - blandt andet nogle af de mest populære rejsemål for danske børnefamilier i Italien, Frankrig, Spanien, Portugal, Grækenland, Kroatien, Tyskland og Holland.

Mange af campingpladserne minder om ferieparker med alt fra vandland og legeland til restauranter, sportsaktiviteter, underholdning og alle moderne bekvemmeligheder. Og du bor i en af Eurocamps campingboliger. De mest populære af dem er de veludstyrede mobilhomes, som har flere soveværelser, opholdsstue, eget køkken, bad og toilet, og mange af dem har terrasse og aircondition. Med andre ord giver det alt i alt nogle herlige rammer for familieferien, og børnene elsker det, for der er næsten altid nogle andre, de kan lege med. Og husk nu – hvis børnene er glade, så er det en god ferie for alle!

Se de mange muligheder på eurocamp.dk og vælg lige præcis den campingplads og periode, som passer bedst til dig og din familie.

Eurocamp
Eurocamp er en af de mest erfarne og største udbydere af luksuscamping i Europa og har i snart 40 år udbudt børnevenlige familieferier på nogle af de bedste campingpladser i Europa. Eurocamp har direkte salg i 10 europæiske lande og er en del af den engelske feriekoncern Holidaybreak plc, som er en af Europas største udbydere af ferier for børnefamilier.

Sådan bestiller du
Du kan bestille din luksuscampingferie på www.eurocamp.dk, eller du kan ringe på 7028 7100 eller maile på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og få fat i en af Eurocamps rejsekonsulenter. 

Derfor vælger man Eurocamp
- Man får fantastiske oplevelser for børn og voksne i naturen, der samtidig er til at betale
- Familieferie på Europas absolut bedste campingpladser
- Eurocamp er ferie med frihed, derfor vælger man selv ankomst- og afrejsedage
- Ferien bestilles direkte hos Eurocamp, som selv ejer alle de fuldtudstyrede luksustelte og mobilhomes
- Eurocamp underholdning og børneklubber for alle aldersgrupper
- Eurocamp tager sig af rengøring ved afrejse
- Man betaler en samlet pris pr. familie pr. døgn, så det er nemt at finde frem til prisen
- Som medlem af Klub Sjovforbørn.dk får du 8% rabat hos Eurocamp.


Læs mere, bliv inspireret og book på http://www.eurocamp.dk

Social & newsletter

Search