Blog list ad

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

 

Redaktionen har været forbi ved åbningen af Legaland 2018 for at kikke nærmere på den nye attraktion Flying Eagle, der er den nyeste rutsjebane i Legoland.

Stemningen er høj denne dag, hvor der bliver delt flag ud til de besøgende i anledning af at det er sæson nr 50 for haven.

Vi nærmere os den nye attraktion, hvor der allerede står mange i kø for at komme ind og prøve den nye rutsjebane som mangler noget for at blive helt færdigt. Man kan godt se at Legoland har arbejdet helt op til åbningen her i slutningen af marts 2018 for at blive færdigt, men der er stadig noget anlægsarbejde ved udgangen som skal gøres færdigt.

Personer, som har specielle behov og som har fået godkendelse til at få et vis-hensyn-skilt kan komme ind bagfra. Man skal kunne gå dette stykke, da der er flere trin for at kunne komme op til hvor rutsjebanen starter.

Vores testpersoner fandt den nye rutsjebane meget interessant, og selv den ene af vores anmeldere der ikke er vild med rutsjebaner ville gerne prøve den flere gange.

Vis-hensyn-skilt ikke længere som skilt men nu som armbånd

Tidligere havde Legoland at deres vis-hensyn-skilt var et lille skilt, der svarer til kreditkortstørrelsen, men dette er nu lavet om til et armbånd. Vores indtryk af det nye armbånd er desværre ikke godt, da det let knækker af.

Vores ene anmelderbarn nåede i løbet af dagen at få knækket det 2 gange, og man skal derfor retur til informationen for at få det skiftet.

Hvis vi skulle vælge mellem disse to typer af vis-hensyn så vil vi absolut foretrække det lille skilt, der svarer til kreditkortstørrelsen, som kan hænge rundt om halsen. Vores anmelderbarn var meget generet af at have det rundt om håndleddet, hvilket ikke er hensigtsmæssigt når det er et barn som er sensibel.

Oplevelse 4 af 6 stjerner

Handicapforhold 3½ af 6 stjerner

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

Den 21. og 22. april er der LEGO® NINJAGO® Days i LEGOLAND med danmarkspremiere på en helt ny LEGO® NINJAGO® 4D-film.

Gør klar til en hæsblæsende filmoplevelse med vakte sanser, sus om ørene og vand i håret, når Kai, Lloyd, Nya og de andre seje ninjaer fra LEGO® NINJAGO® drager ud på farefuld mission i den fjerde dimension, og ikke alt går som planlagt.

Den nye 4D film, LEGO NINJAGO – Master of the 4th Dimension, bliver kun vist i LEGOLAND® og har danmarkspremiere den 21. april i LEGO Studios til dette års LEGO NINJAGO Days.

-Vi har glædet os enormt meget til at kunne vise den nye LEGO NINJAGO 4D-film frem i LEGO Studios og åbne dørene til LEGO NINJAGO Days. NINJAGO er et populært tema hos både piger og drenge, så vi ser meget frem til at få en fantastisk weekend med filmpremiere og sjove aktiviteter sammen med alle de seje NINJAGO fans, siger Pernille Steffensen, Event Manager i LEGOLAND.

Ninjaaktiviteter for hele familien

Udover filmpremieren byder LEGO NINJAGO Days på to dage spækket med NINJAGO aktiviteter med flere forskellige aktiviteter og shows, der vil vække den indre ninja i både store som små.

-Til eventen kan man blandt andet prøve kræfter med ninjatræning udført af rigtige Ninjutzu-instruktører og en træningscamp, hvor man kan træne og teste sine ninjafærdigheder og modtage et diplom på, at man er en ægte ninja. Derudover kan man komme på ninjamission og hjælpe ninjaerne fra NINJAGO med at finde deres lærermester, Master Wu, som er blevet taget til fange, siger Pernille Steffensen.

Mød Lloyd til LEGO NINJAGO Days

Der er også kommet en helt ny beboer til LEGOLAND. For første gang kan man nemlig møde den grønne ninja, Lloyd, som er klar til at give high fives.

Man kan møde Lloyd kl. 11.15, 13.30 og 15.15 ved LEGO Studios, ligesom hans gode ven Kai også vil være at finde til LEGO NINJAGO Days. NINJAGO aktiviteterne vil være åbne fra kl. 11.00-16.00 og finder sted ved LEGO NINJAGO World og LEGO Studios. 

Danmarkspremieren på den nye 4D film, LEGO NINJAGO – Master of the 4th Dimension, er lørdag d. 21. april kl. 12.00.

Social & newsletter

Search