Cirkus

Cirkus Danneborg overlever efter dramatisk uge og kommer på turne fra næste uge

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Cirkus Danneborg har været igennem en meget hård uge, hvor deres oprindelige selskab blev erklæret konkurs i skifteretten i mandags, idet en af deres største kreditorer ikke ville godkendte den planlagt rekonstruktion af selskabet. 

Igennem hele denne uge har de 4 søskende Enoch været igennem hårde forhandlinger og møder og der er nu fundet en løsning, så Cirkus Danneborg kan komme på turne i 2016, idet de fire søskende har købt alle aktiver, skriver de på Cirkus Danneborgs Facebookside. 

Landspremierer skærtorsdag i Odense den 24. marts 2016

Både artister og andre ansatte var på vej til Danmark for at være klar til landspremieren, der sker i Odense skærtorsdag. Blandt andet er den italienske cirkusfamilie Folco som kommer med deres to elefanter og de var på vej op gennem Europa, da det oprindelige driftselskab bag Cirkus Danneborg knækkede nakken pga at Skat ikke ville være med til den rekonstruktion som skulle til for at få reddet selskabet.

Idet for starter man nu på en frisk, hvor alle aktiver er købt af konkursboet, og derved er landspremieren på Landsturneren 2016 sikkert. Der er allerede planlagt en hel del forestillinger, som man kan se på CirkusDanneborg.dk, hvor der også er en præsentation af de enkelte artister i årets forestilling.