Aktiviteter udendørs

Monstertruckshow turnerer rundt i Danmark

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Stort bilshow fra Monster TruckStuntshow Team Klaas er på vej rundt i Danmark

I gamle dage rejste de rundt i alle byer i Danmark, men efterhånden er det blevet lidt svært at finde pladser, der er store nok til deres shows. Derfor er vi glade for, at vi har kunnet få dem til Aabenraa, siger tourmanager Agnete Louise Enoch, der er kendt som direktør i Cirkus Dannebrog fortæller til JyskeVestkysten.

Sidste år stod Agnete Enoch også for de shows, som stuntshowet havde på Sjælland, og i år har man så udvidet med at komme til Fyn og Jylland. I disse dage er man i Sønderjylland, hvor man viser showet lørdag / søndag i Aabenraa og kører videre til Toftlund, Løgumkloster og Tønder i den kommende uge.

Det er et impornerede show med et væld af spændingsmomenter for hele familien for turarrangøren til Ferie-Fritidsaktiviteter.dk.

Agnete Louise Enoch er kendt fra Cirkus Danneborg, som holder pause lige nu, så derfor kan hun få tid til at være tourmanager for Klaas-familiens Stuntshow. 

Showet indeholder mange forskellige akts som blandt andet to store monstertrucks der dårligt nok kan være på en stor lastvognstrailer. Herudover er der driften og burnout, bil og motorcykel artististeri

Er man mere til biler på 2 hjul eller andre stunts så skulle man tage ind og se showet.

Du kan læse mere om det på stuntshowets webside.

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search