Aktiviteter udendørs

Djurs sommerland åbner den 11. juni

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Djurs Sommerland åbner den 11. juni og må indføre restriktioner grundet nye retningslinier fra myndighederne

Djurs Sommerland åbner den 11. juni med en kontrolleret åbning med et reduceret antal gæster på det daglige besøgsantal, som også er set hos andre sommerlande.

Sommerlandet glæder sig til at vise nyheden Grisebasserne i Bondegårdsland, ligesom de har nyt indgangsområde med springvand og vandlegeplads. Colorado River har fået en asiatisk tematisering og hedder nu Long Con Expedition. 

Selvom man åbner med en kontrolleret åbning med begrænset antal gæster så forventer parken at man hurtigt kan øge antallet af daglige gæster til det normale niveau eller tæt på dette i det man råder over et stort areal så der er nok plads til at både gæster og medarbejdere kan holde den krævede afstand. 

 

Begrænsningen gælder for alle billettyper - både almindelige entrebilletter og Sæsonkort mv.

Adgangsbillet skal bookes online på forhånd

Grundet den begrænset antal gæster har Djurs Sommerland også indført at alle adgangsbilletter skal bookes online på forhånd for at gæsterne ikke kører forgæves ligesom man på den måde kan kontrollerer besøgsantallet.  Her anbefaler man også at man booker i god tid. 

Handicappede skal ligeledes købe en datospecifik entrebillet online på forhånd. Mod forevisning af gyldigt ledsagerkort udleveres billet til ledsageren ved indgangen til Djurs Sommerland.

Ændringer COVID-19

Sikkerhed for gæster og medarbejdere har højeste prioritet, og sammen skal vi minimere smittespredning fortæller Djurs Sommerland på deres webside.

Gennem dialog har myndighederne og forlystelsesparker i Danmark forberedt en ansvarlig åbning. Derfor indrettes gæsterne besøg i parken så risikoen for smittespredning af COVID19 minimeres.

Onsdag den 27. maj kom der nye retningslinier der betyder at hurtigkørende forlystelser enten skal holdes lukket eller køre med minimalt antalt personer ad gangen, hvilket gør at der kan forventes ventetid på at afprøve disse forlystelser. 

Du kan læse mere om Djurs sommerlands COVID19 retningslinier ved at trykke på dette link

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search