Aktiviteter udendørs

Det vrimlede med LEGO Master deltagere i LEGO House og Legoland da vinderne skulle foreviges i Miniland

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Grundlovsdag var en særlig dag i Legohouse og Legoland Billund. Her havde man nemlig besøg af finalisterne og en hel del af deltagerne fra den første sæson af Lego Master Danmark.

Der var stor interesse for autografer fra vinderne af Lego Master Danmark, så den store afsløring af de tre finalistbidrag blev stærkt forsinket.

Dommer Søren Dyrhøj og vært Victor Lander fortalte lidt om programmet og lavede en lille finalekåring som var foregået for 5 måneder siden. Siden da måtte finalisterne ikke fortælle noget om hvem der havde vundet.

Under afsløringen fortalte dommeren om at de måtte tage afsløringen om flere gange, hvor det havde taget 10 minutter før de endelig kunne fortælle at det var Magnus Klint Sørensen og Frederik Randbøll Jørgensensom havde vundet.

Foto (C) FERIEaktivitet.dk

Magnus fortalte at den lange ventetid i studiet næsten havde givet ham et hjertestop grunden at spændingen havde trukket ud så længe.

De tre finalistbidrag vil stå udstillet i LegoHouse rød zone indtil 31. august 2021.

Der er rigtig mange detaljer som ikke blev vist på TV, men som nu kan iagttages

LegoHouse og Legoland er nu i gang sammen med programselskabet der står for produktionen af Lego Master Danmark med at søge efter deltagere til sæson 2.

Vinderne sætter model ned i Miniland i LEGOLAND

Præmien for at have vundet var et stort legotrofæ samt at vinderne bliver udstillet i Legoland Billund miniland.

Grundlovsdag – dagen efter den store dag, skulle vinderne så selv sætte figurer af dem selv ned i Miniland. Her havde Legoland udvalgt hjørnet ved Nyhavn hvor dette skulle være.

Det var med stor spænding for Magnus og Frederik at de skulle betræde minilandområdet, hvilket var en stor ære for dem at gøre dette.

Magnus og Frederik er nu kommet med i en eksklusiv klub, hvor Olsen Banden og Caroline Wozniacki også er i.

Redaktionen på FERIEaktivitet.dk bemærkede, at det er en rigtig fin placering Legoland har valgt til at forevige vinderparret på. Placeringen kan også ses tydeligt for kørestolsbrugere.

Danmarks bedste Legofamilie kåret grundlovsdag

Samme dag som at Magnus og Frederik skulle sætte figurer af dem selv ned i Miniland, så afholdte Legoland Billund også en finaleweekend for de tre finalefamilier som havde deltaget i konkurrencen om at blive Danmarks bedste Legofamilie.

Efter 3 timers byggeri endte det efter en forlænget overvejelse af Magnus og Frederik, som nu var blevet dommere med at familie Nyland fra Haderslev blev udråbt som vindere.

De fik lov til at tømme så meget de kunne nå af Legoshoppen på et minut. Det blev til en hel del æsker som de nu skal hjem og fornøje sig med sammen.

FERIEaktivtet.dk ønsker vinderne tillykke

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search