Aktiviteter udendørs

Mød humboldtpingviner i Givskud zoo – zootopia

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

Selvom det nye store pingvinganlæg er forsinket så kan du nu møde pingviner i et midlertidig anlæg.

Siden den 01. juli 2021 har gæster i Givskud zoo – zootopia kunnet møde parkens humboltpingviner.

Grundet en række forsinkelser og udfordringer har gjort at byggeriet endnu ikke er færdigt.

” Da vi rigtig gerne vil tilbyde vore gæster den oplevelse, der er, at se pingvinerne og da vi allerede har modtaget de første pingviner, laver vi nu en midlertidig løsning, så gæster vil kunne se dem i sommerferien” fortæller direktør i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, Richard Østerballe. 

Pingvinerne kan derfor nu ses i parkens fritflyveanlæg, som tidligere har huset famingoer. Anlægget ligger ved parkens område P3. Her vil gæsterne kunne gå ind igennem og møde de første pingviner som parken har modtaget fra andre zoologiske haver.

- Det er klart, at vi glæder os til at få pingvinerne over i det store anlæg. Og vi glæder os til at forøge flokken, fordi vi lige nu ikke har så mange, som der kommer til at være i det færdige anlæg. Men med denne åbning af det midlertidige anlæg prøver vi både at imødekomme gæsternes ønske om at se pingvinerne, og samtidig er det også god aktivering af pingvinerne at få tættere kontakt med gæsterne, siger direktøren.

Etableringen af det nye pingvinanlæg i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA fortsætter med fuld fart, men det ventes desværre først at kunne åbne engang efter sommerferien.   

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search