Festival

Tønder festival 19 – en rigtig hyggelig oplevelse

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

Redaktionen var inviteret på festivalen i anden anledning, og har udfra vores manifest skrevet nedenstående artikel

 

Redaktionen var forbi Tønder festival, der i år er den 45. af slagsen. Oplevelsesmæssigt var det en rigtig god oplevelse.

Siden festivalen blev lavet om for nogle år siden, er der sket meget på festivalen og den er fortsat under videreudvikling. Det er fortsat er meget hyggelig festival, som er for alle aldre.

Musikken er gjort noget yngre, så det er ikke kun til det lidt ældre publikum, hvilket er meget positivt. Men man har formået stadig at holde fast i den root musik

Vi oplevede meget spændende musik fra de forskellige scener som er fordelt på hele området hvor festivalen befinder sig. Det er 4 relative store scener og flere mindre scene rundt om.

Billetter fås både som dagsbillet og som partout billetter, men i år har der været stort run på både billetter til lørdag og hele festivalen som varer 4 dage.

Der er rigt udvalg af forskellige typer fødevarer, og mange specielle drikkevarer.

Rundt omkring er der siddepladser, nogle er bedre egnet end andre til dårlig gående.

Særligt i Outlaw området er der plads til at sidde og slappe af, hvis man har behov for dette.

For dårlig gående og kørestolsbrugere er der udfordringer flere steder grundet manglende ramper eller kanter på ramperne. Desværre er der også brugt store småsten flere steder så rollator kan komme til at side fast især hvis det er fugtigt. På redaktionen oplevede vi at sidde fast et par gange undervejs i vores rundtur på pladsen.

Men mon ikke festivalledelsen vil gøre noget ved handicapforholdene tænker vi på redaktionen, da det vil være med til at gøre festivalen til et helt oplevelse for personer med specielle behov.

Der er stort campingområde hvor der også er flere salgsboder. 

 

Oplevelse 5 af 6 stjerner

Handicapforhold 3 af 6 stjerner

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search