Cirkus

Cirkus ifølge Bubber er topunderholdning

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Årets forestilling hos Cirkus Arena 2019 er topunderholdning hele vejen igennem

Underholdning: 6 af 6 stjerner
Handicapforhold: 4 af 6 stjerner

Ferie-Fritidsaktiviteter.dk har været forbi Cirkus Arena, da de gjorde holdt i Sønderborg her grundlovsdag den 5 juni. 

Årets forestilling er topunderholdning, hvor man har formået på glimerende vis at nyfortolke cirkus, og Arena fortsætter hvor de slap sidste år med forrygende artister, som fremfører flotte nummer. På vejen hjem sad vi og talte i bilen om hvilket nummer er det bedste. Vi kan faktisk ikke udvælge et nummer som er bedre end de andre. Alle er i topklasse og giver god underholdning til publikum igennem de ca 2½ time forestillingen varer incl. pause på ca et kvarter.

Bubber er med igen som præsenterer årets forestilling. Han har tidligere været med flere gange, og gør det igen rigtig godt omend ikke bedre i år. Da vi så forestillingen var han i hopla både overfor børn og voksne.

Selvom der ikke er de tre dejlige elefanter med i forestillingen i år, så får publikum duften af heste og dromedarer når Berdino familien fremviser disse. Selv den lille Scarlett gør det godt med sit lille nummer med minihesten. 

Men det er ikke kun heste og dromedarer som er i manegen. tjekiske Andrejs Fjodorovs har en fortryllende nummer med duer, som skal ses. Vi har ikke set et tilsvarende tidligere fremført på denne måde.

Cirkus Arena har formådet at hente den brasilianske trup Diorios tilbage i den danske manege, hvor de igen udfører motorcykelakrobatik på fornemmeste vis.  

 Selvfølgelig har Cirkus Arena igen klovnen Jimmy Folco som igennem forestillingen både er pauseklovn og har også et har selvstændige numre, der bare skal nydes.

Desværre var truppen Cheban ikke med i dagens forestilling som ellers var blevet lovet i det flotte programkatalog, som vi kun kan anbefale at man også køber samtidig. Trods at denne trup ikke var med, så er det en rigtig skøn og underholdende forestilling Arena sammen med Bubber har sammensat.

I stedet for at skrive en masse om hvert enkelt nummer, så siger vi med få ord. Kom nu ind og se den forestilling, når Arena kommer i nærheden af dig. Det er topunderholdning hele vejen igennem.

Noget som vi har bemærket i år, er at Cirkus Arena har fået lavet et handicaptoilet, således at også kørestolsbrugere kan benytte toilet.

Hvis man er dårligt gående eller siddende i kørestol, så kontakt Arena, da man så kan komme ind i teltet via en sideindgang som kan benyttes efter vores skøn uden problemer. 

Cirkus Arena skal også have ros for den store forhal med flere vogne, hvor der er forskellige souveniers og spiselige produkter man kan købe. Vi prøvesmagte popcornerne, som smager rigtigt dejlige. De er bare et stort hit. 

Hvis du har et lydfølsomt barn, så kan vi anbefale at du har et høreværn med. Store dele af forestillingen er med levende musik, som også giver en dejlig cirkusatmosphære som i gode gamle cirkusdage. 

Læs mere om Cirkus Arena ved at trykke her

Billetter er stillet tilrådighed af Cirkus Arenas pressetjeneste for at vi kan lave en anmeldelse af årets forestilling. Men vi anmelder udfra vores eget manifest og anmelderpolitik - som du kan læse mere om her

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search