Cirkus

Cirkus Trapez – en vidunderlig forestilling  

Brugervurdering: 3 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

                                                                                          

Årets forestilling, som Cirkus Trapez, turnerer rundt med, er en must-see forestilling, hvorfor vi vil give den 5 stjerner.

Med både nye som gamle kendte kunstnere i manegen så er der god underholdning hvor man ikke når at kede sig, når man gæster Cirkus Trapez’s Rock & roll forestilling.

Måske ikke ligefrem som man kender det traditionelle Rock & Roll, men meget flotte udførte numre igennem hele forestillingen. Det er Rock & roll i den forstand at hele forestillingen kører ud i et uden nogen særlige pauser lige bortset fra den obligatoriske pause mellem 1. og 2. halvdel af showet. Showet varer ca 2 ¼ time incl. pause

Koreografien er sat flot op og der er rigtig god overgang mellem de enkelte numre.

Men inden forestillingen går i gang sidder vi på redaktionen og taler om, hvad vi kan forvente af årets forestilling. Vi blev ikke skuffet, tværtimod har det lykkes igen for ejerparret bag Cirkus Trapez at finde kunstnere, som har en god kvalitet og som kan fremføre numre på fornemmes vis.

Cirkus Trapez 2022

Ved ikke hvem vi skal fremhæve, for som skrevet er det rigtige gode artister der rejser med cirkusset rundt på årets turne.

Skal vi fremhæve den ukendte men rigtig dygtige klovn, som er et multitalent som udfylder pauserne mellem de enkelte numre, eller skal vi fremhæve den ukrainske artist som optræder i flere sammenhænge herunder med sin partner fra Bukarest det flotte og meget dygtige tovnummer, hvor der er flere højdepunkter i dette nummer

Eller skal vi fremhæve danske Lasse som er et multitalent, der kan så varieret som han præsterer

Ja….. alle artister er meget dygtige og det er meget varieret numre som bliver præsenteret.

Med i dagens forestilling var også den unge Joseph, som er søn af Katja Enoch, og deltager når der er mulighed for det. Med hans talenter vil han helt sikkert nå langt indenfor cirkusverden med det han allerede kan med sin unge alder.

Selvom nogle af dem er numre vi har set før, så kan de sagtens tåles at ses igen med de fortolkninger som artisterne udfører.

Men det er ikke kun mennesker som er med årets forestilling, både en sød lille hund som er dygtig. Ligeledes er der både geder og heste med i forestillingen, hvor det er flotte dressurer der er gjort og som har taget lang tid at træne disse dyr til at udføre.

Ja, nu spørger du måske kan vi så anbefale at man købe billetter til forestillingen hos Cirkus Trapez. Helt sikkert man får en god underholdning for en relativ billig pris – set ift flere andre cirkusser.

Du kan finde turneplanen ved at klikke her på Cirkus-Trapez.dk

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search