Museer

Smag på verden i Aarhus

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

I sommermånederne holder både Væksthusene og Cafeen aftenåbent hver onsdag og inviterer på spændende rundvisninger om planter fra det globale køkken.

FOTO: I skolernes sommerferie er der aftenåbent hver onsdag i Væksthusene til kl. 21. Credit: Ida Marie Jensen, Aarhus Universitet

Det er sommer, og snart starter ferierne til de fremmede himmelstrøg. Men man behøver ikke rejse langt væk, hvis man vil opleve og smage på planter fra hele verden. Fra 29. juni til 3. august 2022 holder Væksthusene aftenåbent til kl. 21 hver onsdag. Gratis adgang. Vil man smage og høre spændende historier om planterne, kan man booke en rundvisning med smagsprøver kl. 17-18 og 19-20. Pris 60 kr. 

Smagsfulde rundvisninger 

Smag på planter fra hele verden og hør om, hvordan den mad, vi spiser, hænger sammen med det sted, vi bor og de naturgivne betingelser, som findes der. Find fx ud af hvorfor maden i troperne er så stærk, hvorfor man i landene omkring middelhavet spiser oliven og gedekød krydret med timian og rosmarin, og hvor kartoflerne i vores traditionelle danske mad egentligt kommer fra. Smag fx på lotusplantens frø, maniok og kogebanan.

Pris for rundvisning 60 kr. inkl. smagsprøver.

Billetter sælges efter først-til-mølle på sciencemuseerne.dk 

Pressen er velkommen til at deltage i en rundvisning. Kontakt Trine Bjerre Mikkelsen for yderligere info. 

Appetit på mere?

Er man sulten efter mere end smagsprøver, kan man spise et lækkert måltid i Væksthusenes Cafe, som også holder aftenåbent. Bestilling af mad skal dog ske inden kl. 20.

Spændende plantehistorier hver dag

Alle dage i sommerferien kan man møde formidlerne i Væksthusene og høre fascinerende fortællinger om de eksotiske planter. For børn og barnlige sjæle er der også en gratis Væksthus-flipflopper.  

Sommeråbningstider:

Mandag-fredag kl. 9-17
Lørdag-søndag og helligdage kl. 10-17
Aftenåbent i skolernes sommerferie om onsdagen fra 29.6-3.8 til kl. 21. 

Der er gratis adgang til Væksthusene.

Follow Us

banner højre side artikel

Blog list ad

Popular Post

People's Poll

Har du årskort til en attraktion?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search