Fritids- og sport

Flying Superkids flyver derudaf med jeres 50 års jubilæumsshow

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Flying Superkids – et springgodt 50 års jubilæumsshow

Vi har ikke tidligere set Flying Superkids, så der var ingen forventninger til showet vi skulle ind og se. Egentlig havde vi regnet med at der var mere gymnastik end hvad vi kom til at se.

Flying Superkids var denne aften i Skærbæk Fritidscenter, hvor de havde Danmarkspremiere på deres nye show. Et show som var præget af mange flotte detaljer, udført af amatørbørn som er superdygtige artister på deres felt.

Måske var det premierenerver hos enkelte af børnene i dag, hvor der var enkelte fejl, men det kræver masser og masser af tid og træning at mestre de flotte nummer som Flying Superkids turnerer med. Konfrerieceren bemærkede også overfor jeres udsendte at børnene havde sagt overliggende meget højt i dag, da de var så stolte over numrene og ville så gerne vise hvad de kunne.

Årets show har faktisk flere akts som kunne gå ind i en cirkusforestilling på fornemmeste vis. Nogle af artistbørnene udfører bedre nummer end vi har set professionelle cirkusartister gøre.

Lige fra minut 1 i forestillingen er der go i den med god afvekslende musik, hvor flere nummer er direkte sunget af børnene live på scenen.

Selvfølgelig skal børnene ikke undvære Flying Superkids’ mascot, og denne kom også rundt i hele salen fra starten af. Jeres udsendte fik endda to gange krammer af mascoten.

Forestillingen er absolut værd at komme ind og se – vi mærkede faktisk ikke at der pludselig røg to timer afsted, da det er god underholdning både for børn og voksne.

Årets forestilling er i øvrigt en jubilæumsforestilling, da det er 50 år siden at forestillingens konferér Lars Godbersens far første gang satte en forestilling sammen med gymnastikhold. Siden er der sket store forandringer og større lysshow.

Lysshowet og hele koreografien er flot sat sammen af Svend Godbersen, så der hele tiden sker noget i forestillingen, så gæsterne oplever noget hele tiden. Selv når der skal skiftes redskaber, så klares det fint med videoskærm eller en sang fra en af børnene.

Forestillingen er ikke bare gymnastik, men gymnastik og klovneri på samme tid – ligesom det er en flot show de udfører ifb med basketballnummeret.

Egentlig er alle numre rigtig gode og flotte, så vi vil ikke tage nogle ud frem for en anden.

Når Flying Superkids kommer forbi jer, så overvej lige en ekstra gang om det ikke var noget at komme ind og se.

Vi vil give årets forestilling 5/6 stjerner. Den sidste stjerne burde de også have haft, men så som de selv siger så vil de så gerne sætte overliggeren lidt højere og det skal de have lov til ?

Du kan læse mere om Flying Superkids på deres webside

Follow Us

Popular Post

People's Poll

Har du årskort til en attraktion?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search