Fritids- og sport

Royal run som alle kunne klare

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Igen i år har DGI afholdt Royal Run med deltagelse af repræsentanter fra Kongehuset. Redaktionen på FERIEaktivitet.dk var taget til Sønderborg hvor Kronprins Frederik startede sin dag med at løbe en one mile. 

Da Kronprinsen ankom til sit første stop på Royal Run ruten, var det til synet af en by iklædt festtøjet, hvor også Kong Christians bro var klædt i Royal Run farver. Flere hundrede fremmødte deltagere og tilskuere bød kronprinsen velkommen til Sønderborg mens mange andre stod parat langs løberuten for at hilse på deltagerne når de gennemførte deres løb.

Sønderjylland er det første sted kronprinsen deltager i Royal Run, og efter at han var kommet i mål ved Sønderborg Slot, sagde han til den fremmødte presse:

”Det er en fantastisk dag. Sønderjyderne er et meget opbakkende folk, og endnu en gang viser de, at de holder fanen højt", sagde kronprinsen og fortsatte:

”Det er en stor glæde, at der er momentum og en vilje til, at det her kan bruges til noget. At vi kan komme ud og bevæge os og komme hinanden ved - og dem der ønsker at få en høj puls, de får også noget ud af det. Jeg tager en rigtig god oplevelse med herfra. Godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt." 

Nogle heldige deltagere, der gik One mile-ruten fik et hep og en high five med på vejen af kronprinsen.

Det var ikke blot personer som normalt regnes for almindelige løbere som deltog, men også folk i kørestol og specielle løbecykler havde valgt at deltage i one mile ruten som foregik langs havnen i Sønderborg.

Og Hans Natorp, som er formand i Danmarks Idrætsforbund, der sammen med DGI står bag Royal Run, var blandt deltagerne på løbeturen i Sønderborg:

”Det var helt utroligt at opleve, hvordan Sønderborg har formået at arrangere så stor og flot en fest, hvor over næsten 18.000 sønderjyder dagen igennem skal løbe eller gå Royal Run. Det er en helt særlig stemning at være vidne til,” siger han.

Follow Us

banner højre side artikel

Blog list ad

Popular Post

People's Poll

Har du årskort til en attraktion?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search