Bloggen

Om FerieAktivitet.dk

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

FerieAktivitet.dk (oprindelig Ferie-Fritidsaktiviteter.dk) er en platform for aktiviteter i ferie og fritiden. Vi skriver til alle både med og uden handicap, men vi har fokus på handicap på det enkelte aktivitetssted. 

Ferie-Fritidsaktiviteter.dk startede tilbage i 2010, hvor familien Malchow, der står bag HandicapBarn.dk fandt at der var behov for et medie, hvor der er fokus på handicap på de enkelte aktivitetssteder. Vi oplevede, at der var mange familier med handicappede børn, som ikke kunne finde hvor de kunne komme med deres handicappede børn, fortæller Søren Malchow.

"Vi har også selv oplevet, at vi måtte tage tilbage kort efter at vi var ankommet til aktivitetsstedet. Vi havde netop ikke kunne finde noget om handicapforhold på stedet og der var manglende handicapforhold som beførte nedsmeltning af autistbarnet, der betød at besøget hos stedet måtte opgives. 

Derfor tilbyder Søren Malchow nu også hjælp til turismesteder omkring at sikre gode adgangsforhold så der er en god tilgængelighed både for personer med fysisk handicap men også overfor personer med psykisk handicap. Det sker via firmaet HandicapVenlig.dk som hjælper turismevirksomheder med vejledning om at sikre god adgangsforhold så man kan give gæsten en god gæsteoplevelse.

I 2020 starter vi nyhedsmail op, hvor det bliver muligt at få bannerreklame. Turismevirksomheder vil kunne tegne små reklameannoncer for et symbolsk beløb, men virksomhederne har også mulighed for at tegne bannerreklame. 

FerieAktivitet.dk er 100% finansieret af bannerreklamer og de små reklameannoncer. 

Follow Us

banner højre side artikel

Blog list ad

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search