Aktiviteter udendørs

LEGO Masters vindere besøger Billund søndag

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

LEGO Masters vindere besøger Billund - præsenterer vindermodeller i LEGO House og sætter figurer af sig selv ned i Miniland i LEGOLAND

Dagen efter den store finale på LEGO® Masters på TV 2 og TV 2 Play kommer de tre finalepar til Billund, hvor de skal åbne udstillingen af finalemodellerne i LEGO® House, og vinderparret skal indfri deres præmie og placere en Miniland model af sig selv i LEGOLAND®

Søndag den 23. oktober besøger finalisterne fra dette års LEGO® Masters LEGO® House og LEGOLAND®. I LEGO House bliver det blandt andet muligt at se de tre LEGO modeller, som finalisterne byggede i finalen, og der bliver også mulighed for at møde finalisterne og få autografer i LEGO House og i LEGOLAND. 

- Vi glæder os rigtig meget til at få besøg af finalisterne i LEGO House, hvor vi kommer til at udstille de tre LEGO modeller, finalisterne byggede i finalen. Inden vi fremviser modellerne til vores gæster, vil det være muligt at møde finalisterne og få en autograf i LEGO Square, siger Gitte Cort, der er Brand & Communication Manager i LEGO House. 

Efter besøget i LEGO House går finalisterne mod LEGOLAND, hvor vinderne af LEGO Masters 2022 skal indfri deres præmie og indsætte en LEGO model af sig selv i Miniland. 

- Der er ikke mange, der kan sige, at de er en del af Miniland i LEGOLAND, så det bliver helt sikkert en stor oplevelse for vinderne af LEGO Masters i år. Når modellen er sat ind i Miniland bliver der mulighed for at få autografer i LEGO Shoppen i LEGOLAND, og det glæder vi os rigtig meget til, siger Kasper Tangsig, der er pressechef i LEGOLAND. 

Follow Us

banner højre side artikel

Blog list ad

Popular Post

People's Poll

Har du årskort til en attraktion?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search