Teater, koncert & scenekunst

Motocross Artister - et stuntshow i verdensklasse

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hver anden weekend igennem sommerhalvåret tager en fynsk stuntfamilie rundt i Danmark og leverer et storslået show

Et storslået show, hvor publikum gerne tager fra den ene ende af landet til den anden for at opleve de bedrifter som stuntfamilien Tyrsted og deres trup leverer med deres Motocross Artisterne, som de kalder sig.

Det er i verdensklasse det de optræder med af stunts, og man kan slet ikke se at det er på nærmest hobbybasis at de optræder når det kun er hver anden weekend de tager ud og fremviser de flotte stunts. Det er fuld ud på højde med de trups der dagligt tager rundt med deres stuntshows og lidt mere til, samtidig med at det er en familie som er helt nede på jorden.

Da de var i Løgumkloster i Sønderjylland sidste weekend var der kommet en familie fra Næstved udelukkede for at opleve showet for derefter at køre hjem til Sjælland igen. 

Redaktionen har set andre stuntshow, og dette stuntshow fra Motocross Artisterne er noget af det bedste vi har set, da familien bag er helt nede på jorden når de præsenterer deres stunts.

Samme iagttagelse havde andre publikum til showet i Løgumkloster også søndag hvor de efter det flotte gennemførte opvisning af stunts, fortalte at det var det bedste stuntshow de havde set. 

Ved en normal opvisning er der ialt 6 stuntsmænd på, som viser den ene halsbrækkende stunt efter det andet i løbet af det godt 1½ time lange show familien optræder med. 

 

Med i showet er Louise Tyrsted, som er den eneste danske stuntkvinde som laver to-hjulskørsel på en ATV

 

Stuntfamilien Tyrsted

Overhovedet i Motocross artisterne er Peder Tyrsted, som i sine lidt yngre år har selv udført flere af de stunts som publikum kan opleve i deres show. Udover Peder består familien også at hans børn Daniel og Louise, der også er med inde på showpladsen. Næste generation er allerede ved at være klar, da Louise’s 6 årige søn også deltager med stunts. Sønnen er den yngste stuntmand i Danmark.

Ild og spændende stunts

Igennem det halvanden time lange stuntshow kan man opleve biler og motocross cykler i fart, ild og stunts hvor blandt andet bil som laver en full rull-around som skal ses.

Blandt andet opfører Simon der er en del af truppen et farligt stunt med at stå bag på en bil oprejst men den drifter rundt på pladsen. Han er den eneste i Danmark, som optræder med dette og ham og Daniel Tyrsted har udviklet stuntnummeret. 

Højdepunktet i showet er naturligvis den kæmpestore monstertruck som også er med rundt til showet. Den vejer 5.5 tons og familien Tyrsted har selv bygget monstret.

Et monster, som får jorden til at ryste under en, når man står der og ser hvordan den kører rundt.

Under de flotte turer over 5 biler var det ved at gå galt med monstret som var nede på to hjul at køre en af gangene, så den var ved at vælte.

Ligesom de forskellige stunts skal monstertrucken Captain Jack ses og høres. Det er ikke noget man bare kan beskrive.

 

 

Motocross Artisternes stuntshows kan løbende opleves rundt i Danmark, og du kan følge dem på deres facebookside, hvor du kan se hvor de kan opleves.

Har man brug for ørepropper kan de købes ved salgsvognen som også har drikkevarer og lidt godt til ganen, hvor man også kan købe en plakat med Motocross artisterne. Efter showet er der mulighed for at få autografer fra de deltagende stuntmænd.

Du kan læse mere om Motocross Artisterne på deres facebookside ved at klikke her

Denne artikler er skrevet i samarbejde med TønderNYT

Follow Us

banner højre side artikel

Blog list ad

Popular Post

People's Poll

Har du årskort til en attraktion?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search