Mad & Sove

DANHOSTEL VORDINGBORG - et skrækscenerie

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Danhostel Vordingborg kan ikke anbefales og de svarer ikke på reklamationer 

Nogle medlemmer af redaktionen havde valgt at skulle overnatte på Danhostel Vordingborg, idet der var nogle opgaver i området, som skulle anmeldes og besøges - men det blev til et skrækscenerie.

Fuldkommen elendigt ophold! 1 af 6 stjerner.
 
Søndag efter vores ophold hos Danhostel Vordingborg fik vi tilsendt en mail, hvor vi blev spurgt om en evaluering på opholdet, der var en katastrofe.
 
Følgende har vi skrevet i evalueringen:

DANHOSTEL VORDINGBORG - et skrækscenerie

Vi havde valgt at skulle bo på Vordingborg vandrehjem, da vi kunne få et værelse til 5 personer, idet vi har to børn med specielle behov og er meget sensitive.
 
Vi havde også prøvet at se om det var muligt at kunne få et 5 sengs værelse i Nykøbing F., hvor vi skulle på opgave angående rådgivning om handicaptilgængelighed. Men dette var ikke muligt på denne dag.
 
Allerede da vi bookede vores værelse skete der fejl på websiden, Den regnede ikke de 10% fra som den skulle gøre når man har et fordelskort til Danhostel. Vi skrev omgående til Danhostel efter vi havde konstateret fejlen hvor der blev trukket for meget.
 
Ifb bookingen bestilte vi også morgenmad som der stod på websiden at man kunne få
 
Dagen efter fik vi et autorespons om at man havde set vores mail, men hørte intet derefter.
 
Først samme dag ½ time før som vi skulle ankomme til vandrehjemmet ringede en dame og fortalte at vi ikke kunne få morgenmad, og så er der lige fortalte hun "jeg har ikke nogen 5 sengs værelse da lyset på badeværelset ikke virker, så kan I bruge et 2 og 3 sengs værelse". Det var vi så nødsaget til at acceptere med så kort varsel.
 
Grundet vi var blevet forsinket så fik vi lagt nøgler i boksen. Vi ankom ca 1945 til stedet, hvor vi fik vores nøgler men der mangler oversigtskort ved reception så vi måtte rundt for at lede hvor værelserne var.
 
Da vi finder værelserne, må vi konstatere at værelse 109 var lyset i uorden hvor det kun virkede 7 sekunder ad gangen ellers skulle man hen til kontakten igen for at få det tændt igen.
 
På værelse 109 var der to dyner og 1 hovedpude til 2 senge.
 
På værelse 108 var var der 1 dyne og 1 hovedpude til 3 senge. Jeg prøvede to gange at kontakte Danhostel på det telefonnummer vi havde fået, men der var INGEN som tog telefonen, også selvom jeg lagde en telefonbesked.
 
Men på grund af de manglende dyner og hovedpuder blev det elendig nat hvor vi ikke fik sovet meget.
 
På værelse 108 hvor der manglede dyner og hovedpuder måtte vores to piger dele hovedpude og dyne, men jeg måtte ligge helt uden, hvilket også resulterede meget lidt søvn da jeg lå og frys det meste af natten hvor jeg ellers skulle sove.
 
Iøvrigt så kunne man hellere ikke lukke helt for vandet på badeværelset. Hellere ikke i orden.
 
Næste morgen ser vi på døren står der 4 stjernet DANHOSTEL. Det er direkte usandt med det vi oplever.
 
På værelserne hænger der billeder af MARSKEN (Sønderjylland) - ja det giver sandelig mening at man vil reklamere for denne egn og sende gæsterne væk fra dette skræksceneria af et vandrehjem.
 
Blot på det vi så kan jeg kan også konstatere at der er en del ting som ikke er i orden handicaptilgængelighedsmæssigt. " 
 
Vi har ikke fået tilbagebetaling for vores ophold, og det skal dertil tilføjes at redaktøren blev meget forkølet bagefter af at ligge uden dyne.
 

Follow Us

Popular Post

People's Poll

Har du årskort til en attraktion?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search