Mad & Sove

Danhostel Ishøj – et nedslildt og ikke (handicap)venligt overnatningssted

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Danhostel Ishøj – et ikke (handicap)venligt overnatningssted

Jeres udsendte har været forbi Danhostel Ishøj for at besigtige stedet og overnatte der. Første aften var der INTET lys på alle udearealerne, så man skulle famle sig frem i mørke eller bruge en lygte for at kunne se sig frem.

Der var booket et handicapvenligt værelse, som viste sig ikke at være særligt handicapvenligt, og parkeringsplads lå relativt langt væk fra værelset i en af de tre træbarakker som Ishøj Danhostel består af.

Ud fra det jeres udsendte kunne fornemme, så ligger handicapvenlige værelser på Ishøj Danhostel længst væk fra gæstekøkkenet.

Til hvert værelse er der relative høje trin, så to af vores anmelderpersoner som var med på overnatningen faldt og slog sig ved dørtrinnet som består af åbent trinunderlag.

Gulvet på badeområdet i toilettet er meget glat hvis det blot er lidt vådt, så man skal passe meget på hvis man har problemer med gangfunktionen.

I hovedbygningen er der spisesal og gæstekøkken. Fra spisesalen er der et trin ned hvis man skal ud på terrassen.

Gæstekøkkenet kunne godt trænge til en større overhaling især rengøringsmæssigt. Blandt andet var elvandskedlen fyldt med ukendeligt indhold i bunden, så det var betænkeligt at bruge denne. På det ene bord var der rende af snavs på kanten (se foto), selvom en ansat lige havde gjort rent på overfladen, og denne snavs blev ikke fjernet. Men generelt er gæstekøkkenets inventar nedslidt og ikke indbyder til at man skal stå der og lave mad.

Den første aften måtte vi bruge en del tid på at lede i gæstekøkkenet efter blot 5 spisetallerkener, da der var ingen ellers hvor de burde havde stået, men vi fandt dem til sidst.

De ovne, der er i gæstekøkkenet, er nærmest industriovne, som kan forskellige ting, og som ikke hører til i et gæstekøkken, da de er meget svære at betjene.

På det værelse vi var blevet tildelt, virkede lys ved en af sengene ikke. Værelset så slet ikke ud som det der var angivet på bookingsiden.

Der er kun nogen i receptionen mellem kl 8-16 og ellers kan man sende stedet en e-mail hvis man skal have fat på dem. Dog kan man kontakte dem via et bestemt tilkaldenummer som dog koster 250 kr for et opkald ifølge det oplyste ved hovedindgangen

Den anden aften mens vi var på stedet, var der en hel fuld bus med tyskere, som mente at de kunne tillade sig at larme kl 2300 med meget høj musik, hvilket ikke er særligt godt hvis man har børn som er sensitive med, der gerne vil sove. Den var over midnat før der blev roligt på området. Vi boede i den fjerneste barak, men kunne høre lyden for den forreste barak og der var en barak imellem disse to.

Den første aften var handicap p-pladsen optaget af en gæst uden handicap pskilt, hvilket kunne havde været påtalt hvis der havde været personaletilkaldemulighed, så bilist med et sådant handicap p skilt kunne havde anvendt pågældende p-plads. Denne er i øvrigt anlagt på grusunderlagt og ikke som regulativet ellers foreskriver hvordan det skal være anlagt.

En af vores testanmelderbørn skulle prøve at åbne døren til hovedbygningen for at kunne komme ind til gæstekøkkenet, men kunne ikke få dørlåsen til at virke med det kort som var blevet udleveret at barnet måtte hente en af de voksne der var med på overnatningen. Døren er også svær at åbne for personer med svage hænder eller personer som sidder i kørestol eller bruger rolator.

Med ovenstående oplevelser kan vi ikke give vores anbefaling af Ishøj Danhostel, da det har været en forfærdelig oplevelse at bo på.

Oplevelse: 1 af 6 stjerner

Handicapforhold 1 af 6 stjerner

Udarbejdet af Søren, redaktør og vejleder om indretning med både fysisk og psykisk tilgængelighed.

Follow Us

Popular Post

People's Poll

Har du årskort til en attraktion?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search